Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Назва: | Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку |
Автори: | Мілохова, Т. А. Кузьмін, О. В. |
Ключові слова: | математичне моделювання;ковбасний фарш;шприцювання ковбасного фаршу;якісні характеристики продукту |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено новітні дані з математичного моделювання процесу
шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних
характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_79.pdf | 243.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.