Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Назва: Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку
Автори: Мілохова, Т. А.
Кузьмін, О. В.
Ключові слова: математичне моделювання;ковбасний фарш;шприцювання ковбасного фаршу;якісні характеристики продукту
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501.
Короткий огляд (реферат): Наведено новітні дані з математичного моделювання процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних характеристик продукту.
In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_79.pdf243.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.