Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілохова, Т. А.-
dc.contributor.authorКузьмін, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-18T15:54:40Z-
dc.date.available2022-08-18T15:54:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157-
dc.description.abstractНаведено новітні дані з математичного моделювання процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних характеристик продукту.uk_UA
dc.description.abstractIn the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UA
dc.subjectковбасний фаршuk_UA
dc.subjectшприцювання ковбасного фаршуuk_UA
dc.subjectякісні характеристики продуктуuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_79.pdf243.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.