Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілохова, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Кузьмін, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-18T15:54:40Z | - |
dc.date.available | 2022-08-18T15:54:40Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 495-501. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5157 | - |
dc.description.abstract | Наведено новітні дані з математичного моделювання процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку з метою поліпшення якісних характеристик продукту. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UA |
dc.subject | ковбасний фарш | uk_UA |
dc.subject | шприцювання ковбасного фаршу | uk_UA |
dc.subject | якісні характеристики продукту | uk_UA |
dc.title | Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_79.pdf | 243.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.