Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5154
Назва: Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу
Автори: Шинкарик, М. М.
Кравець, О. І.
Ключові слова: сирний пил;компресійно-фільтраційні характеристики
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483.
Короткий огляд (реферат): Досліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу при різних значеннях зовнішнього тиску.
Compression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_76.pdf344.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.