Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5154
Назва: | Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу |
Автори: | Шинкарик, М. М. Кравець, О. І. |
Ключові слова: | сирний пил;компресійно-фільтраційні характеристики |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу
при різних значеннях зовнішнього тиску. Compression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_76.pdf | 344.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.