Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Название: Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу
Авторы: Шинкарик, М. М.
Кравець, О. І.
Ключевые слова: сирний пил;компресійно-фільтраційні характеристики
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу при різних значеннях зовнішнього тиску.
Compression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_76.pdf344.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.