Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154
Название: | Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу |
Авторы: | Шинкарик, М. М. Кравець, О. І. |
Ключевые слова: | сирний пил;компресійно-фільтраційні характеристики |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 476-483. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено компресійно-фільтраційні характеристики сирного пилу
при різних значеннях зовнішнього тиску. Compression-lauter descriptions of cheese dust are investigational at the different values of external pressure. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5154 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_76.pdf | 344.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.