Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5149
Назва: Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики
Автори: Пестіна, Г. О.
Ключові слова: ароматичні речовини;аромат харчових продуктів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пестіна Г. О. Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 456-462.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано хімічний склад ароматів деяких харчових продуктів та надано їх загальну характеристику. Визначено основні методи виділення та ідентифікації ароматичних речовин, шляхи створення нових ароматів.
Chemical composition of aromas of some food products is analised, their general characteristic are resulted. The basic methods of selection and identification of aromatizers, ways of creation of new aromas are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5149
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_73.pdf966.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.