Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5149
Название: | Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики |
Авторы: | Пестіна, Г. О. |
Ключевые слова: | ароматичні речовини;аромат харчових продуктів |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пестіна Г. О. Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 456-462. |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано хімічний склад ароматів деяких харчових продуктів та
надано їх загальну характеристику. Визначено основні методи виділення та
ідентифікації ароматичних речовин, шляхи створення нових ароматів. Chemical composition of aromas of some food products is analised, their general characteristic are resulted. The basic methods of selection and identification of aromatizers, ways of creation of new aromas are determined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5149 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_73.pdf | 966.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.