Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5086
Назва: | Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення |
Автори: | Поперечний, А. М. Жданов, І. В. Попова, С. Ю. |
Ключові слова: | сушіння пюре;картопляні відходи;радіаційне теплопідведення |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Поперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 391-398. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень з радіаційного
сушіння пюре з картопляних відходів та їх математична обробка. In article results of experimental researches on radiating drying of mashed potatoes waste and their mathematical processing are resulted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_64.pdf | 236.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.