Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5086
Назва: Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення
Автори: Поперечний, А. М.
Жданов, І. В.
Попова, С. Ю.
Ключові слова: сушіння пюре;картопляні відходи;радіаційне теплопідведення
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Поперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 391-398.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень з радіаційного сушіння пюре з картопляних відходів та їх математична обробка.
In article results of experimental researches on radiating drying of mashed potatoes waste and their mathematical processing are resulted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_64.pdf236.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.