Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5086
Название: | Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення |
Авторы: | Поперечний, А. М. Жданов, І. В. Попова, С. Ю. |
Ключевые слова: | сушіння пюре;картопляні відходи;радіаційне теплопідведення |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Поперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 391-398. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень з радіаційного
сушіння пюре з картопляних відходів та їх математична обробка. In article results of experimental researches on radiating drying of mashed potatoes waste and their mathematical processing are resulted. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_64.pdf | 236.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.