Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5086
Название: Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення
Авторы: Поперечний, А. М.
Жданов, І. В.
Попова, С. Ю.
Ключевые слова: сушіння пюре;картопляні відходи;радіаційне теплопідведення
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Поперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 391-398.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень з радіаційного сушіння пюре з картопляних відходів та їх математична обробка.
In article results of experimental researches on radiating drying of mashed potatoes waste and their mathematical processing are resulted.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5086
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_64.pdf236.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.