Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4864
Назва: Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення
Автори: Дейниченко, Г. В.
Юдіна, Т. І.
Назаренко, І. А.
Ключові слова: молочно-рослинні фарші;харчова цінність;фарші функціонального призначення;фарші
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 253-260.
Короткий огляд (реферат): Досліджено харчову цінність молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Визначено кількісний та якісний склад білків, мінеральних речовин та вітамінів у розроблених фаршах.
The food value of milk-vegetable farshey of the functional setting is investigational in the article. Maintenance of albumens is certain, mineral matters and vitamin in the develops stuffings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4864
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_41.pdf270.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.