Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4864
Назва: | Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Назаренко, І. А. |
Ключові слова: | молочно-рослинні фарші;харчова цінність;фарші функціонального призначення;фарші |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 253-260. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено харчову цінність молочно-рослинних фаршів
функціонального призначення. Визначено кількісний та якісний склад білків,
мінеральних речовин та вітамінів у розроблених фаршах. The food value of milk-vegetable farshey of the functional setting is investigational in the article. Maintenance of albumens is certain, mineral matters and vitamin in the develops stuffings. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4864 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_41.pdf | 270.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.