Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4864
Название: | Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення |
Авторы: | Дейниченко, Г. В. Юдіна, Т. І. Назаренко, І. А. |
Ключевые слова: | молочно-рослинні фарші;харчова цінність;фарші функціонального призначення;фарші |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 253-260. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено харчову цінність молочно-рослинних фаршів
функціонального призначення. Визначено кількісний та якісний склад білків,
мінеральних речовин та вітамінів у розроблених фаршах. The food value of milk-vegetable farshey of the functional setting is investigational in the article. Maintenance of albumens is certain, mineral matters and vitamin in the develops stuffings. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4864 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_41.pdf | 270.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.