Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 224
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2012Побудова градуювальних кривих для термоприставки до ЯМРПогожих, М. І.; Дьяков, О. Г.; Павлюк, І. М.
2012Методика визначення загальної антиоксидантної активності оліїПелехова, Л. С.; Усатюк, С. І.
2012Вплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.
2012Визначення нікотинової кислоти методом прямої потенціометрії в харчовій продукціїМартиненко, Л. П.; Пашинова, О. В.; Авдієнко, Т. М.; Ткач, В. І.
2012Використання колориметрії як методу експрес-аналізу якості харчової продукціїІштван, Є. О.
2012Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктахЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В.
2012Кількісна оцінка антиоксидантної активності рослинної сировиниЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Отрошко, Н. О.
2012Дослідження ступеня помелу кави та його впливу на якість напоюВоронцова, Ж. В.
2012Натуральні каротиноїдні харчові барвники: виділення, визначення вмісту та стабілізація токофероламиВашкевич, О. Ю.; Войтова, М. О.
2012Удосконалення якості драглеподібної десертної продукціїАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Савгіра, Ю. О.
2012Експериментальні дослідження процесу сушіння спіненої рибної сировиниЯшонков, О. А.; Сукманов, В. О.
2012Исследование методик совершенствования процессов тестомесильных машинЯнаков, В. П.
2012Визначення оптимальних параметрів дозатора з використанням програмного комплексу ANSYSЯлпачик, Ф. Ю.; Змєєва, І. М.
2012Використання попередньої сепарації зерна у дробарці з вертикальним роторомШпиганович, Т. О.
2012Методика дослідження реологічних характеристик овочевої сировини методом стисненняШеїна, А. В.
2012Удосконалення технології переробки зерна бобових і круп’яних культурЧурсінов, Ю. О.; Лакіза, О. В.
2012Удосконалення теплового апаратаЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В.
2012Реструктурування м’ясних продуктів шляхом екструзіїЧеревко, О. І.; Маяк, О. А.
2012Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М.
2012Исследование фрикционных свойств бычка-кругляка (Neogobius melanostomus (pallas)) для процесса панировкиХохлач, И. Н.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 224