Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 224
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2012 | Побудова градуювальних кривих для термоприставки до ЯМР | Погожих, М. І.; Дьяков, О. Г.; Павлюк, І. М. |
2012 | Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії | Пелехова, Л. С.; Усатюк, С. І. |
2012 | Вплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структури | Мурликіна, Н. В. |
2012 | Визначення нікотинової кислоти методом прямої потенціометрії в харчовій продукції | Мартиненко, Л. П.; Пашинова, О. В.; Авдієнко, Т. М.; Ткач, В. І. |
2012 | Використання колориметрії як методу експрес-аналізу якості харчової продукції | Іштван, Є. О. |
2012 | Удосконалення методик хімічного аналізу вітаміну С у харчових продуктах | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В. |
2012 | Кількісна оцінка антиоксидантної активності рослинної сировини | Євлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Отрошко, Н. О. |
2012 | Дослідження ступеня помелу кави та його впливу на якість напою | Воронцова, Ж. В. |
2012 | Натуральні каротиноїдні харчові барвники: виділення, визначення вмісту та стабілізація токоферолами | Вашкевич, О. Ю.; Войтова, М. О. |
2012 | Удосконалення якості драглеподібної десертної продукції | Артамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Савгіра, Ю. О. |
2012 | Експериментальні дослідження процесу сушіння спіненої рибної сировини | Яшонков, О. А.; Сукманов, В. О. |
2012 | Исследование методик совершенствования процессов тестомесильных машин | Янаков, В. П. |
2012 | Визначення оптимальних параметрів дозатора з використанням програмного комплексу ANSYS | Ялпачик, Ф. Ю.; Змєєва, І. М. |
2012 | Використання попередньої сепарації зерна у дробарці з вертикальним ротором | Шпиганович, Т. О. |
2012 | Методика дослідження реологічних характеристик овочевої сировини методом стиснення | Шеїна, А. В. |
2012 | Удосконалення технології переробки зерна бобових і круп’яних культур | Чурсінов, Ю. О.; Лакіза, О. В. |
2012 | Удосконалення теплового апарата | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В. |
2012 | Реструктурування м’ясних продуктів шляхом екструзії | Черевко, О. І.; Маяк, О. А. |
2012 | Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння плодово-ягідних паст | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольник, Д. В.; Загорулько, А. М. |
2012 | Исследование фрикционных свойств бычка-кругляка (Neogobius melanostomus (pallas)) для процесса панировки | Хохлач, И. Н. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 224