Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 224
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Комплексне очищення дифузійного сокуТкаченко, С. В.; Олішевський, В. В.; Вєрченко, Л. М.; Маринін, А. І.; Ардинський, О. В.
2012Розробка апарата для очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2012Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г.
2012Приготування напівфабрикатів із баклажанівСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2012Інтенсифікація процесу ЗТП-сушіння в тепломасообмінному модулі за допомогою попереднього нагрівання матеріалуПотапов, В. О.; Якушенко, Є. М.
2012Моделирование энергоэффективного процесса сушкиПотапов, В. А.; Цуркан, Н. М.
2012Удосконалена установка для переробки заморожених ягід із застосуванням НВЧ-нагріванняПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В.
2012Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировиниПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2012Обґрунтування сушіння рідинних білкових концентратів у псевдозрідженому шаріПоперечний, А. М.; Корнійчук, В. Г.; Калараш, О. В.
2012Апарат для сушіння насіння соняшнику у відцентровому псевдозрідженому шарі з радіаційним теплопідведеннямПоперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Шульга, А. В.
2012Кинематический анализ маятникового способа подачи продукта в процессе резания гастрономииПильненко, А. К.
2012Удосконалення системи технічного обслуговування обладнання переробних підприємств шляхом упровадження методів вібродіагностуванняПетриченко, С. В.
2012Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочівМихайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В.
2012Упровадження комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням та апаратів для його реалізаціїМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2012Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температуриМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Харлап, М. Д.
2012Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2012Розробка лінії сортування плодів томатів за ступенем зрілостіЛубко, Д. В.
2012Возможности применения СВЧ-технологии в процессе плавления кондитерских жировКудрявцев, В. Н.; Парамонова, В. А.; Куропятник, Д. В.
2012Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.
2012Повторное использование воздушной среды в технологических процессах зерноперерабатывающих предприятийИванов, А. В.; Шинкарев, А. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 224