Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 224
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Комплексне очищення дифузійного соку | Ткаченко, С. В.; Олішевський, В. В.; Вєрченко, Л. М.; Маринін, А. І.; Ардинський, О. В. |
2012 | Розробка апарата для очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2012 | Попередні дослідження процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосу | Скрипник, В. О.; Фарісєєв, А. Г. |
2012 | Приготування напівфабрикатів із баклажанів | Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В. |
2012 | Інтенсифікація процесу ЗТП-сушіння в тепломасообмінному модулі за допомогою попереднього нагрівання матеріалу | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2012 | Моделирование энергоэффективного процесса сушки | Потапов, В. А.; Цуркан, Н. М. |
2012 | Удосконалена установка для переробки заморожених ягід із застосуванням НВЧ-нагрівання | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В. |
2012 | Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировини | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2012 | Обґрунтування сушіння рідинних білкових концентратів у псевдозрідженому шарі | Поперечний, А. М.; Корнійчук, В. Г.; Калараш, О. В. |
2012 | Апарат для сушіння насіння соняшнику у відцентровому псевдозрідженому шарі з радіаційним теплопідведенням | Поперечний, А. М.; Жданов, І. В.; Шульга, А. В. |
2012 | Кинематический анализ маятникового способа подачи продукта в процессе резания гастрономии | Пильненко, А. К. |
2012 | Удосконалення системи технічного обслуговування обладнання переробних підприємств шляхом упровадження методів вібродіагностування | Петриченко, С. В. |
2012 | Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочів | Михайлов, В. М.; Потапов, В. О.; Михайлова, С. В. |
2012 | Упровадження комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням та апаратів для його реалізації | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2012 | Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температури | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Харлап, М. Д. |
2012 | Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2012 | Розробка лінії сортування плодів томатів за ступенем зрілості | Лубко, Д. В. |
2012 | Возможности применения СВЧ-технологии в процессе плавления кондитерских жиров | Кудрявцев, В. Н.; Парамонова, В. А.; Куропятник, Д. В. |
2012 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в ІЧ-сушарках дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М. |
2012 | Повторное использование воздушной среды в технологических процессах зерноперерабатывающих предприятий | Иванов, А. В.; Шинкарев, А. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 224