Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48521
Title: Изменение качества хлеба, получаемого с добавлением муки из семян бобовых культур
Authors: Рукшан, Л. В.
Новожилова, Е. С.
Логовская, В. П.
Кудин, Д. А.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рукшан Л. В., Новожилова Е. С., Логовская В. П., Кудин Д. А. Изменение качества хлеба, получаемого с добавлением муки из семян бобовых культур. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 220-222.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48521
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_220-222.pdf164.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.