Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4790
Назва: | Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів |
Автори: | Фощан, А. Л. Григоренко, А. М. |
Ключові слова: | напівфабрикати;оздоблення кондитерських виробів;торти;тістечка;пастильні вироби;печиво |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 218-223. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем
виробництва напівфабрикатів для оздоблювання печива, тортів, тістечок та
пастильних виробів, які складають широкий асортимент на світовому ринку.
Розглянуто питання використання фруктово-желейних та збивних
напівфабрикатів із поліпшеними структурно-механічними властивостями на
основі комбінованих гідроколоїдів різної природи. The optimal parameters of the processes of technological systems of production for semi-finishing cookies, cakes, pastries and pastes products, which have considerable part in wide assortment in the world market are grounded. Use fruit and jelly, and whipped with a semi-improved structural and mechanical properties based on the combination of hydrocolloids of different nature were considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4790 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_35.pdf | 275.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.