Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4790
Название: | Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів |
Авторы: | Фощан, А. Л. Григоренко, А. М. |
Ключевые слова: | напівфабрикати;оздоблення кондитерських виробів;торти;тістечка;пастильні вироби;печиво |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Фощан А. Л., Григоренко А. М. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 218-223. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано оптимальні параметри процесів технологічних систем
виробництва напівфабрикатів для оздоблювання печива, тортів, тістечок та
пастильних виробів, які складають широкий асортимент на світовому ринку.
Розглянуто питання використання фруктово-желейних та збивних
напівфабрикатів із поліпшеними структурно-механічними властивостями на
основі комбінованих гідроколоїдів різної природи. The optimal parameters of the processes of technological systems of production for semi-finishing cookies, cakes, pastries and pastes products, which have considerable part in wide assortment in the world market are grounded. Use fruit and jelly, and whipped with a semi-improved structural and mechanical properties based on the combination of hydrocolloids of different nature were considered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4790 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_35.pdf | 275.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.