Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4787
Название: Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка
Авторы: Дуденко, Н. В.
Черевична, Н. І.
Гапонцева, О. В.
Ключевые слова: сиркові десерти;харчові волокна;товарознавча оцінка;зменшена енергетична цінність;зернові нгредієнти;наповнювачі
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дуденко Н. В., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 204-210.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання розробки рецептур сиркових десертів із використанням зернових інгредієнтів як наповнювачів. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що розроблені продукти мають оптимальне співвідношення жирів та білків, зменшену енергетичну цінність порівняно з сирковими десертами промислового виробництва, а також збагачені харчовими волокнами.
Considered the issues of development of formulations cheese desserts use as fillers cereal ingredients. Commodity assessment of new cheese products has shown that the developed products are the optimum ratio of fat and protein, reduced energy value compared with cheese desserts industrial production, as well as enriched with dietary fibers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4787
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_33.pdf290.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.