Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4710
Title: Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем
Authors: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Keywords: сушіння;змішане теплопідведення ЗТП-сушіння;виноградні вичавки;внутрішній нагрівач;тепломасообмінний модуль (ТМОМ)
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Якушенко Є. М. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 119-127.
Abstract: Наведено результати досліджень кінетики вологовмісту та температури в процесі сушіння змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння) виноградної вичавки в тепломасообміному модулі (ТМОМ) з внутрішнім нагрівачем.
The paper presents the results of a study of the kinetics of moisture content and temperature of the grape pomace during STP-drying in the heat mass transfer unit with an internal heater.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4710
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_20.pdf251.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.