Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorЯкушенко, Є. М.-
dc.date.accessioned2022-08-11T16:31:55Z-
dc.date.available2022-08-11T16:31:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Якушенко Є. М. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 119-127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4710-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень кінетики вологовмісту та температури в процесі сушіння змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння) виноградної вичавки в тепломасообміному модулі (ТМОМ) з внутрішнім нагрівачем.uk_UA
dc.description.abstractThe paper presents the results of a study of the kinetics of moisture content and temperature of the grape pomace during STP-drying in the heat mass transfer unit with an internal heater.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectзмішане теплопідведення ЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectвиноградні вичавкиuk_UA
dc.subjectвнутрішній нагрівачuk_UA
dc.subjectтепломасообмінний модуль (ТМОМ)uk_UA
dc.titleКінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачемuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_20.pdf251.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.