Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Название: | Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси |
Авторы: | Артеменко, В. С. Горбань, О. В. Горбань, В. Г. Малафаєв, М. Т. |
Ключевые слова: | білково-цукрова суміш;бісквітні напівфабрикати;пепсин;трипсин;реологічні властивості;яєчна маса |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Артеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 62-66. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено реологічні властивості білково-цукрової суміші для
бісквітного напівфабрикату, ферментованої протеолітичними ферментами –
пепсином і трипсином. Reologichni properties are investigational albumen-saccharine mixtures for a biscuitine intermediate product, fermentovanoy by proteolitichnimi enzymes – pepsin and trypsinum. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_11.pdf | 193.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.