Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Горбань, О. В. | - |
dc.contributor.author | Горбань, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Малафаєв, М. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-11T14:37:31Z | - |
dc.date.available | 2022-08-11T14:37:31Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Артеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 62-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4688 | - |
dc.description.abstract | Досліджено реологічні властивості білково-цукрової суміші для бісквітного напівфабрикату, ферментованої протеолітичними ферментами – пепсином і трипсином. | uk_UA |
dc.description.abstract | Reologichni properties are investigational albumen-saccharine mixtures for a biscuitine intermediate product, fermentovanoy by proteolitichnimi enzymes – pepsin and trypsinum. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | білково-цукрова суміш | uk_UA |
dc.subject | бісквітні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | пепсин | uk_UA |
dc.subject | трипсин | uk_UA |
dc.subject | реологічні властивості | uk_UA |
dc.subject | яєчна маса | uk_UA |
dc.title | Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_11.pdf | 193.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.