Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Назва: | Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу |
Автори: | Горальчук, А. Б. Трощий, Т. В. Пивоваров, П. П. |
Ключові слова: | інфрачервона спектроскопія;молоко;казеїн;гелеутворення;йота-карагінан;хлоридом натрію;хлоридом кальцію;карагінан |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та
хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в
процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії. The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_4.pdf | 985.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.