Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Назва: Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Автори: Горальчук, А. Б.
Трощий, Т. В.
Пивоваров, П. П.
Ключові слова: інфрачервона спектроскопія;молоко;казеїн;гелеутворення;йота-карагінан;хлоридом натрію;хлоридом кальцію;карагінан
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18.
Короткий огляд (реферат): Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії.
The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_4.pdf985.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.