Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Трощий, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T12:00:51Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T12:00:51Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612 | - |
dc.description.abstract | Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інфрачервона спектроскопія | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | казеїн | uk_UA |
dc.subject | гелеутворення | uk_UA |
dc.subject | йота-карагінан | uk_UA |
dc.subject | хлоридом натрію | uk_UA |
dc.subject | хлоридом кальцію | uk_UA |
dc.subject | карагінан | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_4.pdf | 985.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.