Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorТрощий, Т. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2022-08-10T12:00:51Z-
dc.date.available2022-08-10T12:00:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationГоральчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612-
dc.description.abstractДосліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії.uk_UA
dc.description.abstractThe interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінфрачервона спектроскопіяuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectгелеутворенняuk_UA
dc.subjectйота-карагінанuk_UA
dc.subjectхлоридом натріюuk_UA
dc.subjectхлоридом кальціюuk_UA
dc.subjectкарагінанuk_UA
dc.titleДослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_4.pdf985.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.