Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4612
Название: | Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу |
Авторы: | Горальчук, А. Б. Трощий, Т. В. Пивоваров, П. П. |
Ключевые слова: | інфрачервона спектроскопія;молоко;казеїн;гелеутворення;йота-карагінан;хлоридом натрію;хлоридом кальцію;карагінан |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 10-18. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та
хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в
процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії. The interaction of iota-сarrageenan with sodium chloride and calcium chloride, and determined the effect of casein in milk and its transformation in the process of gelation by infrared spectroscopy. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4612 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_4.pdf | 985.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.