Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4566
Назва: Аналіз особливостей системи електронної комерції
Автори: Землянко, Ю. В.
Ключові слова: електронна комерція;інтернет-проекти
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування електронної комерції для різних груп інтернет-проектів.
The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_65.pdf248.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.