Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4566
Назва: | Аналіз особливостей системи електронної комерції |
Автори: | Землянко, Ю. В. |
Ключові слова: | електронна комерція;інтернет-проекти |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування
електронної комерції для різних груп інтернет-проектів. The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_65.pdf | 248.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.