Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗемлянко, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T15:14:20Z-
dc.date.available2022-08-09T15:14:20Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗемлянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566-
dc.description.abstractПроведено аналіз теоретико-методологічних основ формування електронної комерції для різних груп інтернет-проектів.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectелектронна комерціяuk_UA
dc.subjectінтернет-проектиuk_UA
dc.titleАналіз особливостей системи електронної комерціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_65.pdf248.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.