Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4566
Название: | Аналіз особливостей системи електронної комерції |
Авторы: | Землянко, Ю. В. |
Ключевые слова: | електронна комерція;інтернет-проекти |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування
електронної комерції для різних груп інтернет-проектів. The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_65.pdf | 248.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.