Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4566
Название: Аналіз особливостей системи електронної комерції
Авторы: Землянко, Ю. В.
Ключевые слова: електронна комерція;інтернет-проекти
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Землянко Ю. В. Аналіз особливостей системи електронної комерції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 416-422.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз теоретико-методологічних основ формування електронної комерції для різних груп інтернет-проектів.
The analysis of the theoretical and methodological basis for the formation of e-commerce for the various groups of Internet projects.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4566
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_65.pdf248.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.