Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Назва: Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів
Автори: Молоканова, Л. В.
Лукомський, Ю. О.
Ключові слова: м’ясні січені напівфабрикати;котлети;квасоля;квасолеве пюре;інгібітор α-амілази фазеоламіну,
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360.
Короткий огляд (реферат): Подано результати дослідження щодо властивостей інгібітору α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено способи інактивації даного ферменту.
The results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_56.pdf373.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.