Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Название: Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів
Авторы: Молоканова, Л. В.
Лукомський, Ю. О.
Ключевые слова: м’ясні січені напівфабрикати;котлети;квасоля;квасолеве пюре;інгібітор α-амілази фазеоламіну,
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати дослідження щодо властивостей інгібітору α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено способи інактивації даного ферменту.
The results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_56.pdf373.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.