Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молоканова, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Лукомський, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T13:45:25Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T13:45:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551 | - |
dc.description.abstract | Подано результати дослідження щодо властивостей інгібітору α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено способи інактивації даного ферменту. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | котлети | uk_UA |
dc.subject | квасоля | uk_UA |
dc.subject | квасолеве пюре | uk_UA |
dc.subject | інгібітор α-амілази фазеоламіну, | uk_UA |
dc.title | Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_56.pdf | 373.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.