Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолоканова, Л. В.-
dc.contributor.authorЛукомський, Ю. О.-
dc.date.accessioned2022-08-09T13:45:25Z-
dc.date.available2022-08-09T13:45:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМолоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551-
dc.description.abstractПодано результати дослідження щодо властивостей інгібітору α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено способи інактивації даного ферменту.uk_UA
dc.description.abstractThe results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні січені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectкотлетиuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectквасолеве пюреuk_UA
dc.subjectінгібітор α-амілази фазеоламіну,uk_UA
dc.titleВплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_56.pdf373.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.