Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Title: Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів
Authors: Молоканова, Л. В.
Лукомський, Ю. О.
Keywords: м’ясні січені напівфабрикати;котлети;квасоля;квасолеве пюре;інгібітор α-амілази фазеоламіну,
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360.
Abstract: Подано результати дослідження щодо властивостей інгібітору α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено способи інактивації даного ферменту.
The results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_56.pdf373.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.