Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4551
Title: | Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів |
Authors: | Молоканова, Л. В. Лукомський, Ю. О. |
Keywords: | м’ясні січені напівфабрикати;котлети;квасоля;квасолеве пюре;інгібітор α-амілази фазеоламіну, |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Молоканова Л. В., Лукомський Ю. О. Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 354-360. |
Abstract: | Подано результати дослідження щодо властивостей інгібітору
α-амілази фазеоламіну, що міститься в складі рецептурного компонента
м’ясних січених напівфабрикатів (котлет) – квасолевого пюре. Визначено
способи інактивації даного ферменту. The results of studies of the properties of the inhibitor α-amylase fazeolamina contained in the prescription component of chopped meat semis (meatballs) − bean puree. Identified ways to inactivate the enzyme. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4551 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_56.pdf | 373.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.