Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512
Назва: | Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин |
Автори: | Дьяков, О. Г. Торяник, О. І. Свідло, К. В. |
Ключові слова: | шрот;олійні рослини;овес;льон |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 248-256. |
Короткий огляд (реферат): | Подано дослідження зміни вологовмісту шроту вівса та льону
залежно від технологічних режимів обробки. Відповідно до отриманих даних
побудовано математичні моделі. Установлено, що на величину вологовмісту
впливає хімічний склад шроту. This article presents a study on moisture flakes of oats and flax, depending on the processing mode processing. On the basis of the received data mathematical models. Found that the amount of moisture dependent on chemical composition of oilseeds meals. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_40.pdf | 338.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.