Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T10:50:46Z-
dc.date.available2022-08-09T10:50:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 248-256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512-
dc.description.abstractПодано дослідження зміни вологовмісту шроту вівса та льону залежно від технологічних режимів обробки. Відповідно до отриманих даних побудовано математичні моделі. Установлено, що на величину вологовмісту впливає хімічний склад шроту.uk_UA
dc.description.abstractThis article presents a study on moisture flakes of oats and flax, depending on the processing mode processing. On the basis of the received data mathematical models. Found that the amount of moisture dependent on chemical composition of oilseeds meals.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectшротuk_UA
dc.subjectолійні рослиниuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectльонuk_UA
dc.titleДослідження вологовмісту шроту олійних рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_40.pdf338.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.