Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512
Title: Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин
Authors: Дьяков, О. Г.
Торяник, О. І.
Свідло, К. В.
Keywords: шрот;олійні рослини;овес;льон
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 248-256.
Abstract: Подано дослідження зміни вологовмісту шроту вівса та льону залежно від технологічних режимів обробки. Відповідно до отриманих даних побудовано математичні моделі. Установлено, що на величину вологовмісту впливає хімічний склад шроту.
This article presents a study on moisture flakes of oats and flax, depending on the processing mode processing. On the basis of the received data mathematical models. Found that the amount of moisture dependent on chemical composition of oilseeds meals.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_40.pdf338.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.