Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4391
Назва: | Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора |
Автори: | Дюкарева, Г. І. Гасанова, А. Е. |
Ключові слова: | бісквіти;еламін;стабілізатор піни |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 185-190. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективи використання еламіну як природного джерела
йоду та стабілізатора піни під час виробництва бісквіта. Наведено
результати дослідження піностійкості та піноутворювальної здатності
яйця з різними концентраціями сухого та запареного еламіну порівняно з
контролем та обрана його раціональна концентрація. The perspectives of using elamin as natural source of iodine and foam stabilizer in the manufacture of sponge cake. The research results of foaming capabitity and foaming capacity of egg mixture with different concentrations of dry and steamed elamin compared with the control. It’s rational concentration was chosen. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4391 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_30.pdf | 263.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.