Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4391
Title: Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора
Authors: Дюкарева, Г. І.
Гасанова, А. Е.
Keywords: бісквіти;еламін;стабілізатор піни
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 185-190.
Abstract: Розглянуто перспективи використання еламіну як природного джерела йоду та стабілізатора піни під час виробництва бісквіта. Наведено результати дослідження піностійкості та піноутворювальної здатності яйця з різними концентраціями сухого та запареного еламіну порівняно з контролем та обрана його раціональна концентрація.
The perspectives of using elamin as natural source of iodine and foam stabilizer in the manufacture of sponge cake. The research results of foaming capabitity and foaming capacity of egg mixture with different concentrations of dry and steamed elamin compared with the control. It’s rational concentration was chosen.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4391
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_30.pdf263.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.