Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4391
Название: | Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Гасанова, А. Е. |
Ключевые слова: | бісквіти;еламін;стабілізатор піни |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 185-190. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто перспективи використання еламіну як природного джерела
йоду та стабілізатора піни під час виробництва бісквіта. Наведено
результати дослідження піностійкості та піноутворювальної здатності
яйця з різними концентраціями сухого та запареного еламіну порівняно з
контролем та обрана його раціональна концентрація. The perspectives of using elamin as natural source of iodine and foam stabilizer in the manufacture of sponge cake. The research results of foaming capabitity and foaming capacity of egg mixture with different concentrations of dry and steamed elamin compared with the control. It’s rational concentration was chosen. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4391 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_30.pdf | 263.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.