Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Назва: | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів |
Автори: | Одарченко, М. С. Одарченко, Д. М. Кудряшов, А. І. Сюсель, О. О. |
Ключові слова: | дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування.
Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та
радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід. Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_26.pdf | 234.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.