Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Назва: Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів
Автори: Одарченко, М. С.
Одарченко, Д. М.
Кудряшов, А. І.
Сюсель, О. О.
Ключові слова: дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166.
Короткий огляд (реферат): Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування. Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід.
Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_26.pdf234.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.