Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4383
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2022-08-06T13:45:11Z-
dc.date.available2022-08-06T13:45:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383-
dc.description.abstractНаведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування. Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід.uk_UA
dc.description.abstractInformation about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдикорослі ягодиuk_UA
dc.subjectбезпечність продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectягідні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтоксичні речовиниuk_UA
dc.titleОцінка безпечності ягідних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_26.pdf234.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.