Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4383
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, А. І. | - |
dc.contributor.author | Сюсель, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T13:45:11Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T13:45:11Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383 | - |
dc.description.abstract | Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування. Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід. | uk_UA |
dc.description.abstract | Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дикорослі ягоди | uk_UA |
dc.subject | безпечність продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | ягідні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | токсичні речовини | uk_UA |
dc.title | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_26.pdf | 234.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.