Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Название: | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів |
Авторы: | Одарченко, М. С. Одарченко, Д. М. Кудряшов, А. І. Сюсель, О. О. |
Ключевые слова: | дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування.
Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та
радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід. Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_26.pdf | 234.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.