Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Title: | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів |
Authors: | Одарченко, М. С. Одарченко, Д. М. Кудряшов, А. І. Сюсель, О. О. |
Keywords: | дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166. |
Abstract: | Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування.
Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та
радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід. Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_26.pdf | 234.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.