Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Назва: | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії |
Автори: | Черевко, О. І. Скрипник, В. О. |
Ключові слова: | жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу
кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії. Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_13.pdf | 441.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.