Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Назва: Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
Автори: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Ключові слова: жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84.
Короткий огляд (реферат): Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії.
Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_13.pdf441.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.