Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Название: | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії |
Авторы: | Черевко, О. І. Скрипник, В. О. |
Ключевые слова: | жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу
кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії. Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_13.pdf | 441.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.