Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Скрипник, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-05T18:01:50Z | - |
dc.date.available | 2022-08-05T18:01:50Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358 | - |
dc.description.abstract | Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії. | uk_UA |
dc.description.abstract | Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | жарення м’яса | uk_UA |
dc.subject | кондуктивне жарення | uk_UA |
dc.subject | апарат періодичної дії | uk_UA |
dc.title | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_13.pdf | 441.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.