Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorСкрипник, В. О.-
dc.date.accessioned2022-08-05T18:01:50Z-
dc.date.available2022-08-05T18:01:50Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358-
dc.description.abstractРозроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії.uk_UA
dc.description.abstractDeveloped a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectжарення м’ясаuk_UA
dc.subjectкондуктивне жаренняuk_UA
dc.subjectапарат періодичної діїuk_UA
dc.titleЕксергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_13.pdf441.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.