Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Назва: Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестрії
Автори: Янушкевич, О. І.
Науковий керівник : Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Янушкевич О. І. Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індустрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_71.pdf110.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.