Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Название: Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестрії
Авторы: Янушкевич, О. І.
Научный руководитель: Гринченко, Н. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Янушкевич О. І. Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індустрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 71.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_71.pdf110.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.