Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Title: Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестрії
Authors: Янушкевич, О. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Янушкевич О. І. Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індустрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 71.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42364
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.