Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41217
Назва: Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани
Автори: Рижкова, Т. М.
Гейда, І. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Рижкова Т. М., Гейда І. М. Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41217
Розташовується у зібраннях:Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-99-101.pdf168.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.