Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41217
Назва: | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани |
Автори: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-101. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41217 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-99-101.pdf | 168.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.