Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41217
Название: | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани |
Авторы: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-101. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41217 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-99-101.pdf | 168.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.