Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41217
Title: | Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани |
Authors: | Рижкова, Т. М. Гейда, І. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Рижкова Т. М., Гейда І. М. Ефективність впливу загусників рослинного походження на покращення в'язкісних показників низькожирної сметани. Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 4-6 липня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99-101. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41217 |
Appears in Collections: | Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VNPK_ Rozvytok_haluzi_tvarynnytstva_innovatsii, problemy, perspektyvy_2023-99-101.pdf | 168.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.