Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40369
Назва: Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукції
Автори: Черкашина, К. О.
Науковий керівник : Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черкашина К. О. Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових технологій виробництва продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. ПотаповВ. О., Якушенко Є. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 361.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40369
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_361-361.pdf146.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.